Disseny, qualitat i confort

El nostre objectiu és donar calidesa, equilibri i lluminositat a la vostra llar amb dissenys elegants, moderns i avanguardistes.

Qualitat, proximitat, senzillesa i servei, són valors que formen part de la nostra cultura empresarial. Som una empresa familiar, amb un tracte personalitzat i familiar. La qualitat dels nostres mobles i serveis, marquen la nostra manera de ser i de fer.

Escoltem les teves idees i projectes per a qualsevol tipus d’espai. No t’hauràs de preocupar per res, ens ocupem des del disseny fins a la pròpia fabricació del moble, assolint tots els seus aspectes tècnics i estètics. T’aconsellem sense oblidar les teves idees i t’ajudem a fer-les realitat.

Des de 1890…

Els inicis de Mobles Magret és remunten a l’any 1890 a Camprodon, de la ma del seu fundador, Martí Magret Descamps. Posteriorment la va continuar el seu fill Martí Magret Alsina, i avui, la tercera generació i nét del fundador, Martí Magret Trabal continua dirigint-la, situant-la entre una de les principals empreses del sector del moble, a la provincia de Girona.

Mobles Magret, va néixer, enfocada a l’àmbit de la fusteria i la fabricació de mobiliari, i amb el pas dels anys, i gràcies a la proximitat de les estacions d’esquí al Ripollès i la vall de Camprodon, durant un temps també es varen especialitzar en la fabricació d’esquís de fusta. Avui, Mobles Magret de Camprodon, és dedica exclusivament al disseny, la fabricació, la comercialització i el muntatge d’una àmplia gamma de mobles i complements de qualitat.

Ambients diferents, estils diferents!

Mobles per tots els gustos i de diferents estils i combinacions: mobles moderns, mobles clàssics, mobles rústics i colonials, mobles juvenils, sofàs i butaques, complements. Disposem de mobiliari per a cada racó de la teva llar.

Veure estils i ambients