Ensenya’ns i explica’ns la teva idea. T’escoltem!

Et farem el teu moble a mida a partir dels teus gustos i preferències, aprofitant al màxim els espais que disposes i amb l’estil que més t’agradi. Tractem cada projecte de manera personalitzada i a mida del client.
Vine a explicar-nos la teva idea i la farem realitat.

T’ho dissenyem i et fem una proposta personalitzada.

Una imatge val més que mil paraules. Et farem una proposta il·lustrativa de com quedarà el moble que t’imagines: materials, colors, formes, mides, espais. T’oferim tot tipus de possibilitats i diferents combinacions. El teu moble començarà a tenir vida.

Fabriquem els teus mobles!

El nostre equip de professionals que fan possible el desenvolupament i el procés de fabricació, posaran tota la seva experiència i saber fer, assolint tots els seus aspectes tècnics i estètics, perquè el teu moble sigui ja una realitat.

T’ho portem i t’ho muntem a casa.

Quan el teu moble estigui fabricat i ens hagis donat la conformitat de què tot està el teu gust, t’ho portarem a casa i t’ho muntarem. No t’hauràs de preocupar de res.

Ambients diferents, estils diferents!

Mobles per tots els gustos i de diferents estils i combinacions: mobles moderns, mobles clàssics, mobles rústics i colonials, mobles juvenils, sofàs i butaques, complements. Disposem de mobiliari per a cada racó de la teva llar.

Veure estils i ambients